Win een weekendje weg in Vlaanderen Vakantieland

Meedoen aan onze wedstijd is heel simpel.

  1. Ga tijdens de maand december winkelhieren, in een stenen winkel of een webshop.
  2. Maak een originele foto, filmpje, boomerang, … in jouw favoriete lokale winkel(s), met je online aankopen, afhaalmaaltijd, ... Je kunt zo veel foto’s of video’s posten als je maar wil.
  3. Deel die in december op Facebook of Instagram met de hashtag #ikwinkelhier, en steun zo de lokale ondernemers. (Vergeet je bericht op Facebook niet ‘openbaar’ te zetten, anders kunnen wij het niet terugvinden.) Je mag ook altijd de winkel zelf taggen, je winkelhier zal enorm blij zijn met die erkenning!
  4. De leukste, origineelste, meest creatieve posts maken kans op een van de tien vakantiecheques van Logeren in Vlaanderen Vakantieland t.w.v. €250.

Een tip: heb je zelf geen Instagram of Facebookaccount, vraag dan een familielid of een vriend(in) om de foto voor jou te posten. Misschien kunnen jullie er dan wel samen een paar dagen op uit 😃

Elke week (gedurende 5 weken) in december worden 2 winnaars gekozen, die in de daarop volgende week worden bekendgemaakt. Lees alle wedstrijdvoorwaarden in ons wedstrijdreglement.


Op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland vind je meer dan 1.800 gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen.
Kies je B&B, hotel, vakantiewoning of camping voor een fijne kortbijvakantie in Vlaanderen Vakantieland.